Υποβολή αίτησης

Υποδοχή ΑιτήσεωνΚριτήρια Συμμετοχής στη Δράση

Για να είστε Υποψήφιος Ωφελούμενος της Δράσης πρέπει να ισχύουν όλα τα παρακάτω
Θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι/ες άνεργοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως εάν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι, όλων των περιοχών παρέμβασης. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ τουλάχιστον 12 μήνες τόσο κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην Πράξη όσο και κατά την έναρξη του Προγράμματος. Ως έναρξη του Προγράμματος εννοείται η 1η συνεδρία συμβουλευτικής.
Ως περιοχή εφαρμογής ορίζεται η περιοχή της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης (όπως εγκρίθηκε με την υπ. Αρ. 3386/26-6-2018 Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας) που περιλαμβάνει το σύνολο της έκτασης των Δήμων: 1) Αμπελοκήπων – Μενεμένης,, 2) Θεσσαλονίκης,, 3) Καλαμαριάς,, 4) Κορδελιού – Ευόσμου,, 5) Νεάπολης – Συκεών, 6) Παύλου Μελά, καθώς και τις Δημοτικές Ενότητες: 7) Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, και, 8) Καλοχωρίου του Δήμου Δέλτα.
Απαντήστε "Ναι" αν δεν είστε μαθητής, σπουδαστής η φοιτητής.
Θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/ φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Το έγγραφο αυτό παρέχεται από τον ΟΑΕΔ.
Θα πρέπει να είστε απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Λυπούμαστε... Δεν πληροίτε τα κριτήρια συμμετοχής στη Δράση, όπως ορίζονται στη σχετική πρόσκληση.

Επιλογή Αντικειμένων Κατάρτισης

Πρέπει να επιλέξετε από ένα (1) έως τρία (3) αντικείμενα κατάρτισης

Πρέπει να επιλέξετε έως τρία (3) αντικείμενα κατάρτισης

Προσωπικά Στοιχεία

Στοιχεία επικοινωνίας

Εισάγετε το email σας.
Επιβεβαιώστε το email σας.

Στοιχεία Ανεργίας

Ο αριθμός της κάρτας ανεργίας σας είναι στη μορφή "11/2020/ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ" , εκτός από τις περιπτώσεις παιλαιότερων καρτών.
Επιλέξτε τον Χρόνο Ανεργία σας σε Ολόκληρους Μήνες, όπως προκύπτει από την Ημερομηνία Έκδοσης της κάρτας ανεργίας σας που δηλώσατε παραπάνω.

Για να συμμετέχετε πρέπει ο Χρόνος Συνεχούς Ανεργίας σας (σε μήνες) να είναι 12 η περισσότερους μήνες

Λοιπά Στοιχεία


Μετά την υποβολή της αίτησης, παρακαλούμε να υποβάλλετε τα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.
Κύλιση προς τα επάνω